Follow Dashboard
TITLE; HAPPY HARI RAYA
Thursday, 15 August 2013 | 14:19 | 0 comments
Assalamualaikum! YAY. Happy Eid. Maaf zahir dan batin. Sedih tinggalkan Ramadhan. Lepas ne teda la sudah pi bazar sama hostelmate. Memerap ja di asrama. Hmm. Next update i will post my pics. Tataaaa

TITLE; HAPPY SECOND MONTHSARRY♥
Saturday, 22 June 2013 | 12:25 | 0 comments

Assalamualaikum! Bertemu lagi kita dalam segmen. Ehh! silap. hahaha. Meet Md Fauzan Fawwaz bin Abd Rahim. Mau tau siapa dia ni? Dia ni Crush, Ttm, Buddyz, Partner sayaaa :* Dia ni baik, caring, sayang diaa. ehhh. Hahahaa. Ermm, dia ni unik. Ndatau la knp. Dia hormat saya. Dia caring. Lewlss. Dia suka main bola! hahahaha. Dia ni, walaupun sibuk pi training sempat juga dia sms saya. Jarang mau jumpa lelaki mcm ni. Walaupun sibuk dia tetap sempat text dgn saya. hahahaha. jarang k mau jumpa lelaki mcm ni. Saya rinduu diaaa niii :'( Harap-harap hubungan kami berkekalan! Amin. Happy second monthsarry bie

 Ily. ngehehe

#20JUNE2013 



TITLE; Kl
Friday, 7 June 2013 | 23:12 | 0 comments


Aunty and auncle. Aunty tua 3 tahun dari  Auncle. But they  live happily.

Qays Jazley. Adik sepupu. Anak kepada aunty dan auncle di atas. haha


Me and Iwan


Me and my family


Iwan's family

Naim

Umi


Us


Umi Abah. Love them. Sweet tak? hahaha

Yaya



TITLE; KEYYEL 2013
| 22:00 | 0 comments
Heyyy! Fuhh fuhh *sambil tiup-tiup* berhabuk suda ni blog. Haha. I didn't have time to update. So, lets we begin the war. Eh story i mean. haha. 18 may 2013 lalu bersamaan dengan hari sabtu pada pukul 10.50 malam aku dan keluargaku terbang ke kuala lumpur untuk melawat nenek sambil bercuti. Ececehh ayat. So, 3 hari pertama duduk rumah jaga nenek. Hmm kesian nenek :( kurus sudaa. Sangat kurus. Kalau dulu ada lagi perut nenek yg aku boleh main-main sambil ckp " nek ada adik paksu ni kan di dalam" hahaha. Nenek lgsg teda selera mau makan. Tapi selama nenek sakit, atok yg jaga. Sweet kayy drg. Okay sambung balik cerita bercutii, then hari rabu 22 may turun kl. Fuhh gila penat. Minta auncle hantar sampai stesen komuter Subang Jaya. Then naik komuter pi Kl sentral. Dari Kl sentral pegi masjid jamek naik lrt. Eh, lrt laa kalau nda silap. Then sampai masjid jamek jalan kaki pegi citin hotel. Dengan bagpack kayyy. Batak jo bahu. Then sampai hotel rehat jap baru jalan pi Sogo. Hmm esok dia check out. Pindah hotel lain. Berjaya times square hotel. Yg apartment punyaa tu. Erhh kena naik lrt lg pegi Pandan Jaya. Dengan bagpack kay. Di Pandan Jaya auncle ambik bawa check in di Berjaya times square hotel. Ketat k dia punya penjagaan. Mesti ada pas baru boleh masuk. Pas kena guna untuk naik lif. Kalau teda pas, nda la lif kau bgerak.Then di sana sangatttt enjoy. Di bawah seja kan shopping mall. Then Aunty datang dari kuantan. Tidur sanaa jugak. Paling best 2 malam mengembara mencari restoran sama iwan and abah dsekitar low yatt plaza. Aku ja perempuan ah. Haha. Then seterus-seterusnya kami pegi Desa waterpark. Then 3 hari selepas itu, check out :( tp check in balik di pearl international hotel. jauh sikittt dari kl. di sana auncle yg sponsor. Then besok we have to check out. Aunty balik kuantan. Kami balik Saujana Putra. Then hari2 seterusnya jalan juga tp pi sunway ja. Ada juga pg Kl tapi naik lrt laaaaa. Penat kay. kaki sampai bengkak baaa :( tapi enjoy. I bought 3 baju, 1 kasut, 1 beg, 2 tudung, 1 casing. Itu ja yg aku ingat. Nda la banyak sangat sebab takuy overweight beg kan.sekali time mau balik tu 45kg ja semua barang2 kami. padahal 1 org 30 kg limit  berat beg. Terus menyesal ni nda shopping berabis. Time di sana berabis cari dompet. Tapi banyak yg besar ja. Yg kecil teda. Susah baa mau masuk dlm poket baju skolah kalau dompet besar ni. Lgpun aku cari yg boleh simpan gambar banyak2. hahaha!
yg saiz bgni laaa aku cari. Kecil ja senang masuk poket baju sekolah.Wewww kan best kalau ada org bagi aku dompet for my birthday gift. Sayanggg nya aku sama org tu terus. Hahaa. Kalau warna merah lg nii. Nehh ngamm. Haha okay. Till we meet on the next post :)


Old things
Aunty and auncle. Aunty tua 3 tahun dari  Auncle. But they  live happily.

Qays Jazley. Adik sepupu. Anak kepada aunty dan auncle di atas. haha


Me and Iwan


Me and my family


Iwan's family

Naim

Umi


Us


Umi Abah. Love them. Sweet tak? hahaha

Yaya



TITLE; KEYYEL 2013
| 22:00 | 0 comments
Heyyy! Fuhh fuhh *sambil tiup-tiup* berhabuk suda ni blog. Haha. I didn't have time to update. So, lets we begin the war. Eh story i mean. haha. 18 may 2013 lalu bersamaan dengan hari sabtu pada pukul 10.50 malam aku dan keluargaku terbang ke kuala lumpur untuk melawat nenek sambil bercuti. Ececehh ayat. So, 3 hari pertama duduk rumah jaga nenek. Hmm kesian nenek :( kurus sudaa. Sangat kurus. Kalau dulu ada lagi perut nenek yg aku boleh main-main sambil ckp " nek ada adik paksu ni kan di dalam" hahaha. Nenek lgsg teda selera mau makan. Tapi selama nenek sakit, atok yg jaga. Sweet kayy drg. Okay sambung balik cerita bercutii, then hari rabu 22 may turun kl. Fuhh gila penat. Minta auncle hantar sampai stesen komuter Subang Jaya. Then naik komuter pi Kl sentral. Dari Kl sentral pegi masjid jamek naik lrt. Eh, lrt laa kalau nda silap. Then sampai masjid jamek jalan kaki pegi citin hotel. Dengan bagpack kayyy. Batak jo bahu. Then sampai hotel rehat jap baru jalan pi Sogo. Hmm esok dia check out. Pindah hotel lain. Berjaya times square hotel. Yg apartment punyaa tu. Erhh kena naik lrt lg pegi Pandan Jaya. Dengan bagpack kay. Di Pandan Jaya auncle ambik bawa check in di Berjaya times square hotel. Ketat k dia punya penjagaan. Mesti ada pas baru boleh masuk. Pas kena guna untuk naik lif. Kalau teda pas, nda la lif kau bgerak.Then di sana sangatttt enjoy. Di bawah seja kan shopping mall. Then Aunty datang dari kuantan. Tidur sanaa jugak. Paling best 2 malam mengembara mencari restoran sama iwan and abah dsekitar low yatt plaza. Aku ja perempuan ah. Haha. Then seterus-seterusnya kami pegi Desa waterpark. Then 3 hari selepas itu, check out :( tp check in balik di pearl international hotel. jauh sikittt dari kl. di sana auncle yg sponsor. Then besok we have to check out. Aunty balik kuantan. Kami balik Saujana Putra. Then hari2 seterusnya jalan juga tp pi sunway ja. Ada juga pg Kl tapi naik lrt laaaaa. Penat kay. kaki sampai bengkak baaa :( tapi enjoy. I bought 3 baju, 1 kasut, 1 beg, 2 tudung, 1 casing. Itu ja yg aku ingat. Nda la banyak sangat sebab takuy overweight beg kan.sekali time mau balik tu 45kg ja semua barang2 kami. padahal 1 org 30 kg limit  berat beg. Terus menyesal ni nda shopping berabis. Time di sana berabis cari dompet. Tapi banyak yg besar ja. Yg kecil teda. Susah baa mau masuk dlm poket baju skolah kalau dompet besar ni. Lgpun aku cari yg boleh simpan gambar banyak2. hahaha!
yg saiz bgni laaa aku cari. Kecil ja senang masuk poket baju sekolah.Wewww kan best kalau ada org bagi aku dompet for my birthday gift. Sayanggg nya aku sama org tu terus. Hahaa. Kalau warna merah lg nii. Nehh ngamm. Haha okay. Till we meet on the next post :)


Old things